понеделник, 24 февруари 2014 г.

Емоционално недостъпен

Ако някога сте били в отношения с някой емоционално недостъпен, знаете, че болката не е в състояние да те доближи до този, който обичаш. Те са уклончиви, чувстват се неудобно и нелепо, когато се заговори за чувства. Някои използват гняв, критика или постоянно мърморене за да създадат дистанция. В крайна сметка се чувстват сами, депресирани, маловажни и отхвърлени.

Обикновено жените се оплакват от емоционално недостъпни мъже. Въпреки това, много жени са наясно, че са емоционално недостъпни също.

Съществува няколко вида на недостъпност, както временна , така и хронична. Някои хора винаги са били недостъпни поради психично заболяване или проблемно детство. Други временно правят нещо с по-висок приоритет, като задълженията в семейството, образование, проект или здравен проблем. Наскоро разведените или овдовели, често имат нужда от време за да се ангажират с някой нов. В средата са тези, които твърде много се страхуват от риска да се влюбят, защото са били наранявани в предни връзки или са виждали как родителите им са се наранявали.

Ако търсите близък и сериозна връзка с човек , който живее в друга държава, или все още е влюбен в бившата си половинка, няма големи шансове за вас. По същия начин и хора със зависимост, включително и работохолици, също не са за предпочитане, защото зависимостта им е приоритет и тя ги контролира.

И все пак , има и смели, които говорят свободно за чувствата и миналото си. Ти не осъзнаваш, докато вече сте във връзка, че те са в състояние наистина да се свържат емоционално и да бъдат ангажирани.

Кои са съществените емоционални умения, които търсим в партньора си?
Проблеми в семейството
Любовен кодекс


Facebook: Елена Виделова
Skype:evidelova
Телефон: 0879 855 786
jiveisaznatelno@abv.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар